Borstmassage

FBhandstsmalbwlEr zijn veel voordelen bij het regelmatig laten masseren van je borsten. oa. het verstevigen van je borsten, een betere hormoonbalans, het pijnvrij maken, wat bijdraagt tot een algeheel verbeterde gezondheid.

borstmassage bij overprikkels
Borstmassage bij overprikkeling

Je borsten zijn een van de meest gevoelige en tere delen van je vrouwelijke lichaam. Ze zijn je voornaamste centra voor gevoelens, emoties,  liefde, ontvangen en geven.

Borstweefsel is van nature heel teer, maar goed toegepaste massage is een therapeutische optie om het weefsel optimaal te behandelen.

We hebben gezien dat we borsten emotioneel kunnen overbelasten. We blijken ze nogal eens als buffer te gebruiken in tijden van stress. Gevolg: verharding, samenballing en overprikkeling.

De borsten bestaan uit vet en klieren, gebed in een delicaat systeem van bindweefsel en vormgevende weefsels (ligamenten).

borstweefsel en lymphebanen

Het enorme netwerk van slagaderen, aderen en lymfevaten circuleert de bloedstroom, zuurstof en toxines die, net zoals door de rest van je lichaam, door de borsten stromen.

De lymfevaten in je borsten zijn zo ontworpen dat ze verzamelde gifstoffen afvoeren uit de vloeistoffen die vanuit de borstcellen vloeien naar het bloed en lichaam. Wanneer een lymfevat vervlakt (kan voorkomen door het te lang dragen van een (verkeerde) bh) kunnen de toxines niet vrij afgevoerd worden. Dit leidt uiteindelijk tot een opbouw van gifstoffen die een verandering in de borsten kan veroorzaken en een verhoogd risico kan geven op het ontwikkelen van gezondheidsproblemen in de borsten.

DOE JE BORSTEN EEN PLEZIER EN MAAK EEN AFSPRAAK!!!!!!